آشنایی با ارز دیجیتال نیر
در این مقاله سعی شده است اطلاعات جامعی در مورد ارز دیجیتال نیر ارائه شود
ارز دیجیتال نیر پروتکل (NEAR) چیست؟
ارز دیجیتال نیر پروتکل با نماد NEAR، توکن بومی اکوسیستم نیر است. این یک توکن ERC-20 با حداکثر عرضه یک میلیارد است. رمز ارز NEAR را میتوان برای کارمزدهای تراکنش و ذخیرهسازی استفاده کرد. همچنین توسعهدهندگان قراردادهای هوشمند نیز بخشی از کارمزدهای تراکنش مربوط به این قراردادها را دریافت میکنند. برای حفظ کمیابی ارز دیجیتال NEAR، کارمزدهای تراکنش باقیمانده نیز سوزانده میشود.
همچنین هولدرها میتوانند با استیک کردن توکنهایشان در والت NEAR پاداش دریافت کنند. هولدرها توکنهایشان را برای اجرای نودهای تأییدکننده استیک میکنند که پاداش آن معادل 4.5% از کل موجودی ارز دیجیتال نیر پروتکل است. ضمناً از طریق شرکت در رأیگیریها و ثبت پروپوزالهای مربوط به پلتفرم، امکان مشارکت در حکمرانی بلاک چین نیر پروتکل را نیز بهدست میآورند.
مهمترین ویژگیهای ارز دیجیتال نیر پروتکل
نیر پروتکل برای رقابت با سایر بلاک چین های مبتنی بر قرارداد هوشمند از جمله اتریوم، پولکادات و ایاس ویژگیهای منحصربهفردی را بهکار گرفته که کارایی این شبکه را تقویت میکنند. شناخت کارایی و نقش هرکدام از این ویژگیها به درک بهتر طرز کار ارز دیجیتال NEAR کمک زیادی خواهد کرد.
پروتکل نیر NEAR از چه ویژگی هایی برخوردار است؟
پروتکل نیر به عنوان یک بستر برای dAppها طراحی شده است. همچنین این پروتکل برخی از مسائل موجود در فضای بلاکچین را برای مثال برخی از مواردی که اخیرا مشخص شده حل و فصل می کند.
پروتکل نیر NEAR بسیار سریع است و از سرعت بالایی برخوردار است. این پروتکل قادر است به ترتیب ۱۰۰۰۰۰ تراکنش در ثانیه پردازش کند. اگر چه مزایای فنی این پروتکل زیاد است اما این پروتکل برای کسانی که دانش کمی از بلاکچین دارند قابل دسترسی است. این بدان معناست که کاربران عادی قادر خواهند بود به DAppهای ساخته شده در NEAR دسترسی پیدا کنند. این موضوع می تواند به توسعه دهندگان کمک کند تا مخاطبان بیشتری داشته باشند.
NEAR طیف وسیعی از اجزای ماژولار را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد تا به انها در پیگیری سریع توسعه خود و پیگیری سریع پروژه هایشان کمک کند. به طور کلی مواردی که ذکر شد می تواند بخشی از مزایا و ویژگی های پروتکل نیر NEAR باشد.
آینده ارز دیجیتال نیر NEAR چگونه است؟
این پروتکل قصد دارد تا امکان تراکنش های خصوصی را ایجاد نماید و همچنین اضافه کردن شاردینگ خصوصی برای افزایش امنیت و سرعت از دیگر برنامه های این پروتکل می باشد. یکی دیگر از اهدافی که این پروتکل دارد و این موضوع از زمان راه اندازی پروژه اهمیت داشته است، معرفی نودهای تلفن همراه نیز می باشد. ادغام تلفن همراه چیزی است که زمان راه اندازی پروژه مورد توجه قرار گرفته است.
مواردی که ذکر کردیم، از جمله اهداف این پروتکل برای آینده می باشد که می تواند با رسیدن به آن یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری باشد. به طور کلی می توان گفت اگر این پروتکل در راستای اهداف خود تلاش نماید، آینده خوبی را داراست.